Receptes

‘Poke-bowl’ amb productes de temporada

40 min

Temps

2 persones

Racions

Mitjana

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

‘Poke-bowl’ amb productes de temporada

L’amanida hawaiana més saludable, completa i trendy.

Ingredients

  • 150 g de salmó fresc tallat a daus
  • 1 culleradeta de mostassa de Dijon
  • ½ cullerada de salsa de soja
  • 200 g d’arròs blanc
  • 100 g de xampinyons
  • 1 cogombre
  • ½ ceba morada
  • ½ alvocat
  • 100 g de tomàquets cherry
  • Un grapat de cacauets Borges

Per al condiment:

  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 1 cm de gingebre fresc ratllat
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • Mitja cullerada de vinagre Borges

Oli verge extra

Cacauets

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, posa a macerar els daus de salmó amb la mostassa de Dijon i mitja cullerada de salsa de soja. Remena-ho i reserva-ho a la nevera durant 30 minuts.

  2. Pas 2

    Bull l’arròs blanc seguint les instruccions del fabricant. Cola’l i remulla’l amb aigua freda per refredar-lo i eliminar el midó.

  3. Pas 3

    Talla els xampinyons a quarts i salta’ls en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra Borges. Reserva’ls.

  4. Pas 4

    Talla la resta de les verdures a trossos i col·loca-ho tot en un bol juntament amb el salmó.

  5. Pas 5

    Prepara el condiment mesclant tots els ingredients amb el vinagre Borges. Aboca’l al poke-bowl i completa el plat amb uns quants cacauets Borges trossejats pel damunt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later