Separa els rovells de les clares i bat aquestes a punt de neu.
Receptes
Postres de Sant Valentí
Ingredients
- 4 ous
- 50 g de sucre
- 500 ml de beguda de nou Borges Natura
- 500 g de maduixes
- Un pessic de canyella
- Unes fulles de menta
- 80 g de nous picades Borges
- Sucre de llustre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Mescla les clares amb 40 g de sucre, uns 400 ml de beguda de nou i les maduixes tallades a trossos.
-
Pas 3
Per un altre costat, bat els rovells juntament amb 10 g de sucre i 100 ml de llet fins a aconseguir una crema homogènia. Afegeix-la al bol on hi ha la beguda de nou amb les maduixes. Remena-ho tot.
-
Pas 4
Refrigera–ho i serveix-ho en bols transparents. Decora cadascun d’ells amb unes fulles de menta, unes nous picades i una mica de sucre de llustre.