Receptes

Amanida de quinoa amb vinagreta de fruits secs

15 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Amanida de quinoa amb vinagreta de fruita seca

Ingredients

  • 200 g de quinoa
  • 2 alvocats
  • Un raig de suc de llimona
  • 100 g de tomàquets cherry
  • 4 cullerades de blat de moro dolç
  • 100 g de remolatxa cuita
  • 100 g de formatge fresc

Per a la vinagreta

  • 10 g de mel
  • 10 ml de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 50 g d’ametlles picades Borges Pizarro
  • 50 g d’avellanes picades Borges Pizarro
  • 30 ml d’oli d’oliva verge extra Borges

Ametlla marcona Pizarro

Avellana D.O. Reus Pizarro

Oli verge extra

vinagre balsàmic de mòdena

Vinagre balsàmic de Mòdena

Pas a pas

  1. Pas 1

    Cou la quinoa en aigua amb un pessic de sal i un raig doli doliva verge extra (en una proporció del doble daigua que de quinoa). Escorrela i reservala a la nevera. 

  2. Pas 2

    Talla els alvocats a daus petits i ruixals amb el suc de llimona perquè no soxidin. Incorporals a la quinoa ja freda. 

  3. Pas 3

    Afegeix-hi el blat de moro, els tomàquets cherry tallats per la meitat i la remolatxa i el formatge fresc, també tallats a daus petits. 

  4. Pas 4

    Mescla tots els ingredients de la vinagreta i fes-la servir per adobar l’amanida de quinoa. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later