En una cassola baixa amb oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba fins que es comenci a daurar. Afegeix-hi el rap enfarinat i fregeix-lo juntament amb la ceba.
Receptes
Rap al cava
Ingredients
- 800 g de rap tallat a rodanxes
- 1 ceba mitjana
- 2 cullerades soperes de farina
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
- 150 ml de cava
- 200 ml de brou de peix
- 250 ml de nata líquida
- Sal i pebre al gust
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Aboca-hi el cava i el brou de peix i cuina-ho durant uns deu minuts a foc mig-baix, fins que l’alcohol s’evapori. Retira el peix.
-
Pas 3
Tira-hi la nata i cuina-ho a foc suau per anar reduint la salsa. Si queda massa espessa, hi pots posar una mica més de brou de peix. Salpebre-ho.
-
Pas 4
Torna a incorporar-hi el peix i fes bullir la cassola durant un minut, perquè s’integrin els sabors.