Receptes

Rap al cava

30 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Rape al cava

Ingredients

  • 800 g de rap tallat a rodanxes
  • 1 ceba mitjana
  • 2 cullerades soperes de farina
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 150 ml de cava
  • 200 ml de brou de peix
  • 250 ml de nata líquida
  • Sal i pebre al gust

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En una cassola baixa amb oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba fins que es comenci a daurar. Afegeix-hi el rap enfarinat i fregeix-lo juntament amb la ceba. 

  2. Pas 2

    Aboca-hi el cava i el brou de peix i cuina-ho durant uns deu minuts a foc mig-baix, fins que l’alcohol s’evapori. Retira el peix. 

  3. Pas 3

    Tira-hi la nata i cuina-ho a foc suau per anar reduint la salsa. Si queda massa espessa, hi pots posar una mica més de brou de peix. Salpebre-ho. 

  4. Pas 4

    Torna a incorporar-hi el peix i fes bullir la cassola durant un minut, perquè s’integrin els sabors. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later