Crema de moniato boníssima
Receptes
Recepta per a Tots Sants

Ingredients
- 700 g de moniato
 - 1 ceba
 - 500 ml d’aigua
 - 200 ml de beguda de nou Borges
 - 40 g de pinyons Borges
 - Oli d’oliva verge extra Borges
 
Pas a pas
- 
                        
Pas 1
Sofregeix la ceba en una cassola amb un raig d’oli d’oliva verge extra. Incorpora-hi el moniato pelat i tallat a daus, i sofregeix-ho uns 15 minuts. Afegeix-hi aigua fins a cobrir el moniato i cuina’l fins que quedi tou, durant uns 20 minuts.
 - 
                        
Pas 2
Cola el moniato i reserva l’aigua de la cocció. Tot seguit, incorpora la beguda de nou al moniato i tritura-ho tot junt, afegint-hi aigua de la cocció a poc a poc fins a aconseguir la textura desitjada.
Decora-ho amb uns crostonets i amb un raig d’oli, i gaudeix d’aquesta crema boníssima, amb un sabor dolç que la convertirà en la preferida dels més petits.
 
                                    
                                  
                              

                                    
                                  
                              


