Receptes

Rotlle de gall dindi

90 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Rotlle de gall dindi

Prepara’t per al millor menjar reconfortant amb un toc especial.

Ingredients

  • 1 ceba
  • 100 g de cansalada viada
  • 100 g de fruita dessecada variada Borges
  • 60 g de festucs sense closca Borges Pizarro
  • 60 g de nous sense closca Borges Pizarro
  • 60 g d’ametlles sense closca Borges Pizarro
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 1 pit de gall dindi desossat
  • 50 ml de vi blanc
  • Sal i pebre

Orellanes de temporada

Prunes de temporada

Festucs Pizarro

Nou en gra Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    Daura la ceba en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Afegeix-hi la cansalada viada tallada a trossos. Cuina-la breument i incorpora-hi els fruits secs i la fruita dessecada. Salpebre-ho. 

     

     

     

     

     

  2. Pas 2

    Aplana el pit de gall dindi (compra’l obert per no haver-lo d’obrir a casa) i farceix-lo amb la mescla de fruits secs, fruita dessecada i cansalada viada. Enrotlla’l amb compte i lliga’l amb un cordill fi perquè no s’obri. 

  3. Pas 3

    Daura el pit de gall dindi en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva verge extra ben calent. 

  4. Pas 4

    Posa’l en una safata per al forn, rega’l amb el vi blanc i fes-lo al forn durant 45-55 minuts a 180 ºC, fins que sigui del tot cuit i daurat. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later