Pela la ceba i talla-la en juliana. Pela i talla les patates a rodanxes d’1 cm de gruix aproximadament. Neteja i talla a rodanxes els tomàquets, amb la pell.
Receptes
Salmó al forn facilíssim
Ingredients
- 1 ceba
- 2 patates mitjanes
- 2 tomàquets ben madurs
- 3 grans d'all
- 2 lloms de salmó d'uns 200 g cada unitat
- Farigola
- Romaní
- Sal i pebre
- Oli d'oliva verge extra Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Triturar bé els grans d’all, amb la pell, en un morter.
-
Pas 3
En una safata de forn untada amb oli d’oliva verge extra col·loca, per aquest ordre, una capa de patates, una de tomàquets, els alls i la ceba. Salpebra, afegeix les herbes i un altre raig d’oli d’oliva verge extra.
-
Pas 4
Cobreix la safata amb paper d’alumini i introdueix-la al forn durant uns 30 minuts a 180 ºC.
-
Pas 5
A continuació incorpora els lloms de salmó i cuina’ls a 200 ºC durant uns 10 minuts més.