Talla quatre trossos grans de paper d’alumini, ja que en cadascun hi couràs un llom de salmó amb les seves verdures corresponents.
Receptes
Salmó amb espàrrecs
Ingredients
- 4 lloms de salmó
- 300 g d’espàrrecs de marge
- 1 porro gran
- 200 g de xampinyons (o un altre bolet)
- Oli d’oliva verge extra Borges
- Un pessic de sal
- Unes branques de romaní fresc
- Pebre negre acabat de moldre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Damunt de cada paper, col·loca-hi un manat d’espàrrecs (prèviament, n’hauràs de tallar la part més dura de la punta). Els pots tallar a trossos, si vols, tot i que també els hi pots posar sencers.
-
Pas 3
Afegeix-hi els bolets, el porro, el salmó i, pel damunt, un raig d’oli d’oliva verge extra, la sal, el pebre i el romaní.
-
Pas 4
Embolica bé els ingredients dins del paper d’alumini, de manera que quedin totalment segellats, i posa els paquets al forn a 180 ºC durant uns 30 minuts.