Sobre un llit de tomàquet amb oli, posarem els seitons i seguidament un toc d’Oli Aromàtic de 4 Pebres Borges.Sobre un llit de tomàquet amb oli, posarem els seitons i seguidament un toc d’Oli Aromàtic de 4 Pebres Borges.
Receptes
Seitons marinats sobre un llit de tomàquet
Ingredients
- 24 seitons
- 200gr Vinagre de Vi Borges
- 150gr Vinagre de Mòdena Borges
- Oli Arbequina Borges
- Oli Aromàtic de 4 Pebres Borges
- Sal
- Pebre
- Tomàquets madurs
Pas a pas
-
Pas 1
Netegem els seitons, traiem les espines i cap. Posem els filets dels seitons a marinar amb el vinagre de Mòdena i el vi durant 4 hores a la nevera.
Ratllem els tomàquets, li posem oli, sal i el pebre. Tot això a la nevera durant 4 hores. -
Trucs:
Un llit de tomàquet amb oli d’oliva arbequina com a base dels seitons, ens donarà un contrast de color i de gust que lliguen espectacularment i que potencien les propietats saludables del plat, aconseguint que absorbeixi el licopè (antioxidant) del tomàquet al barrejar-lo amb l’oli d’oliva arbequina de Borges.
Chef: Josep Maria Luque · 8cadires.com