Receptes

Unes postres tradicionals nadalenques: sopa d’ametlles

10 min

Temps

6 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • ½ barra de pa (millor si és dur)
  • 2 l de llet o de beguda d’ametlla Borges Natura
  • 80 g de sucre (o de pasta de dàtils)
  • 1 llimona
  • Una pessic de canyella en branca
  • 300 g d’ametlles moltes Borges

Beguda d’ametlla

Ametlla marcona Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Talla el pa a llesques fines i torra-les durant uns minuts. 

  2. Pas 2

    Infusiona la llet o la beguda d’ametlla amb canyella i pell de llimona: escalfa-la a foc mitjà i, quan estigui a punt de bullir, abaixa el foc, posa-hi la ratlladura de llimona i la canyella i segueix escalfant-la així uns 5 minuts. 

  3. Pas 3

    Afegeix a la llet el sucre o la pasta de dàtils (o un altre edulcorant al gust) fins a aconseguir la dolçor desitjada. A continuació incorpora-hi les ametlles moltes i remena fins a obtenir una crema consistent. 

  4. Pas 4

    Retira la canyella i la pell de llimona i posa-hi el pa. Si prefereixes no trobar-hi trossets de pa, pots triturar la crema.  

  5. Pas 5

    Serveix-la en bols individuals amb unes ametlles picades pel damunt.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later