Talla el pa a llesques fines i torra-les durant uns minuts.
Receptes
Unes postres tradicionals nadalenques: sopa d’ametlles
Ingredients
- ½ barra de pa (millor si és dur)
- 2 l de llet o de beguda d’ametlla Borges Natura
- 80 g de sucre (o de pasta de dàtils)
- 1 llimona
- Una pessic de canyella en branca
- 300 g d’ametlles moltes Borges
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Infusiona la llet o la beguda d’ametlla amb canyella i pell de llimona: escalfa-la a foc mitjà i, quan estigui a punt de bullir, abaixa el foc, posa-hi la ratlladura de llimona i la canyella i segueix escalfant-la així uns 5 minuts.
-
Pas 3
Afegeix a la llet el sucre o la pasta de dàtils (o un altre edulcorant al gust) fins a aconseguir la dolçor desitjada. A continuació incorpora-hi les ametlles moltes i remena fins a obtenir una crema consistent.
-
Pas 4
Retira la canyella i la pell de llimona i posa-hi el pa. Si prefereixes no trobar-hi trossets de pa, pots triturar la crema.
-
Pas 5
Serveix-la en bols individuals amb unes ametlles picades pel damunt.