Recipes

Sopa de meló

10 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Sopa meló

Un entrant facilíssim i refrescant.

Ingredients

  • 800 g de meló ben madur
  • 1 préssec gran i sucós
  • 200 ml de beguda de nou Borges Natura
  • Un pessic de gingebre
  • Un pessic de menta
  • 60 g de nous Borges triturades per decorar
  • Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges

Oli d’oliva verge extra

Beguda de nou i arròs

Nous en gra, origen Califòrnia

Step by step

  1. Step 1

    Tritura el meló juntament amb el préssec, el gingebre i la beguda de nou.

  2. Step 2

    Distribueix la sopa en plats fondos individuals i decora cadascun amb unes fulles de menta, nous triturades i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Serveix la sopa molt freda com a entrant de cullera.

  3. Step 3

    Si t’agraden les sopes una mica més contundents, pots substituir la beguda de nou per un parell de iogurts naturals sense sucre; si encara vols més consistència, opta per un parell de iogurts grecs, també sense sucre.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

Login required

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later