Un entrant facilíssim i refrescant.
Recipes
Sopa de meló

Ingredients
- 800 g de meló ben madur
- 1 préssec gran i sucós
- 200 ml de beguda de nou Borges Natura
- Un pessic de gingebre
- Un pessic de menta
- 60 g de nous Borges triturades per decorar
- Un raig d’oli d’oliva verge extra Borges
Step by step
-
Step 1
Tritura el meló juntament amb el préssec, el gingebre i la beguda de nou.
-
Step 2
Distribueix la sopa en plats fondos individuals i decora cadascun amb unes fulles de menta, nous triturades i un rajolí d’oli d’oliva verge extra. Serveix la sopa molt freda com a entrant de cullera.
-
Step 3
Si t’agraden les sopes una mica més contundents, pots substituir la beguda de nou per un parell de iogurts naturals sense sucre; si encara vols més consistència, opta per un parell de iogurts grecs, també sense sucre.