Prepara el guacamole aixafant els alvocats amb un morter i mesclant-los amb la resta d’ingredients en un bol; reserva’l.
Receptes
“Tacos” de salmó amb guacamole
Ingredients
Pels tacos
- 4 lloms de salmó
- 8 tortillas de blat de moro
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra Borges
- 80 g d’ametlles Borges ratllades
- 2 cullerades de suc de llima
- Sal i pebre
Pel guacamole
- 2 tomàquets tallats a cubs petits
- 2 alvocats mitjans ben madurs
- ½ ceba picada ben fina
- Unes fulles de coriandre fresc picades
- 1 cullerada de suc de llima
- 1 cullerada de sal
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra Borges
- Un pessic de sal
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Amaneix el salmó amb una mica de suc de llima, sal i pebre i deixa’l macerar a la nevera durant 30 minuts com a mínim.
-
Pas 3
En una paella amb un raig d’oli d’oliva verge extra, cuina-hi el salmó. Retira’l del foc i esmicola’l.
-
Pas 4
Per muntar els tacos, col·loca una mica de salmó sobre cada tortilla, posa-hi guacamole pel damunt i decora-ho amb un pessic d’ametlles ratllades.