Vols deixar els teus convidats bocabadats sense haver-te de passar hores a la cuina? Aquí tens LA recepta que et cal conèixer.
Receptes
Tàrtar fàcil de tonyina
Ingredients
- 400 g de filet de tonyina tallat a daus
- 1 ceba
- 2 branques de julivert
- 4 branques de cibulet
- 3 cullerades de oli de oliva verge extra Borges
- 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
- 2 cullerades de llavors de sèsam
- 4 culleradetes de suc de llimona
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
Pela i pica la ceba, el julivert i el cibulet. Reserva’ls en un bol.
-
Pas 2
Afegeix-hi la tonyina, l’oli de oliva verge extra, el vinagre balsàmic de Mòdena i les llavors de sèsam. Salpebre-ho al gust i deixa-ho una hora més a la nevera.
-
Pas 3
Deu minuts abans de servir, tira-hi el suc de llimona, rectifica de sal, remena-ho bé i reserva-ho 20 minuts a la nevera.
-
Pas 4
Serveix el tàrtar amb una amanida i alvocat a trossos.