Recipes

Tàrtar fàcil de tonyina

15 min

Time

4 persons

Servings

FÀCIL

Difficulty

0 / 5 (0 votes)

Rating

Tartar de atun

Vols deixar els teus convidats bocabadats sense haver-te de passar hores a la cuina? Aquí tens LA recepta que et cal conèixer.

Ingredients

  • 400 g de filet de tonyina tallat a daus
  • 1 ceba
  • 2 branques de julivert
  • 4 branques de cibulet
  • 3 cullerades de oli de oliva verge extra Borges
  • 2 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena Borges
  • 2 cullerades de llavors de sèsam
  • 4 culleradetes de suc de llimona
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Vinagre balsàmic de Mòdena

Step by step

  1. Step 1

    Pela i pica la ceba, el julivert i el cibulet. Reserva’ls en un bol.

  2. Step 2

    Afegeix-hi la tonyina, l’oli de oliva verge extra, el vinagre balsàmic de Mòdena i les llavors de sèsam. Salpebre-ho al gust i deixa-ho una hora més a la nevera.

  3. Step 3

    Deu minuts abans de servir, tira-hi el suc de llimona, rectifica de sal, remena-ho bé i reserva-ho 20 minuts a la nevera.

  4. Step 4

    Serveix el tàrtar amb una amanida i alvocat a trossos.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!