Receptes

Torrada d’alvocat amb salmó

20 min

Temps

1 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Ingredients

  • 1 alvocat madur
  • Un tall de salmó fumat
  • Un ou gran
  • Un raig d'oli d'oliva verge extra Borges

Oli verge extra

Pas a pas

  1. Pas 1

    En un bol, triturar l’alvocat ben madur amb una forquilla. Afegir un raig d’oli d’oliva verge extra i una mica de sal.

  2. Pas 2

    Posar l’alvocat en una torrada de pa integral de mida mitjana. Col · locar sobre l’alvocat unes rodanxes de salmó fumat.

  3. Pas 3

    Per fer l’ou poché, cuinar sense closca en un pot amb aigua bullint durant tres minuts. Posar l’ou sobre la torrada amb salmó i alvocat, acabar amb un toc de sal i, si es desitja, amb espècies a l’gust.

  4. Pas 4

    Acompanyar, de forma opcional, amb uns brots verds i un topping de fruits secs triturats.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later