Obrir les nous de la closca i triturar-les de manera que els trossos quedin a la vista en el turró. Mescla–les amb les ametlles i reserva–les.
Receptes
Turró casolà de nous
Ingredients
- 200 g d’ametlla molta Borges
- 200 g de sucre de llustre
- 120 g de nous de Califòrnia amb closca
- 120 g de nata líquida per muntar
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
En un cassó, escalfa la nata juntament amb el sucre de llustre durant 10 minuts a foc mig-fort, remenant constantment. La mescla s’ha de reduir a la meitat del seu volum inicial.
-
Pas 3
Afegeix-hi la mescla de nous i ametlles moltes i remena-ho fins que es formi una pasta densa.
-
Pas 4
Reparteix la pasta en motlles i aplana-la amb una espàtula de cuina. Tapa els motlles amb paper de forn i deixa assecar el torró un parell de dies abans de desemmotllar–lo.