Sí, es possible! No se’ns acut una alternativa millor, lleugera i saludable, per celebrar la Pasqua. Ah, i molt original! Conquerirà tant a grans com a petits.
Receptes
Una mona de Pasqua lleugera i sana?
Ingredients
- 1 base de pasta brisa
- 200 g de formatge crema
- 4 cullerades de beguda d’ametlla Borges
- 1 culleradeta d’essència de vainilla
- 4 dàtils sense pinyol
- Fruites per a decorar (selecció al gust i segons la temporada): orellanes, kiwi, llavors de magrana, gerds, mandarines, nabius, mango, festucs o avellanes
Pas a pas
-
Pas 1
Retalla la pasta brisa en forma d’ou i posa-la al forn el temps que indiqui el paquet. Quan sigui daurada, treu-la i deixa-la refredar.
-
Pas 2
Tritura els següents ingredients amb un robot de cuina, fins que quedi una massa homogènia: formatge crema, beguda d’ametlla, essència de vainilla i dàtils (que endolciran la mona d’una manera natural i saludable). Unta la pasta brisa amb una capa fina d’aquesta preparació.
-
Pas 3
Decora la mona alternant línies de fruites.