Receptes

Una mona de Pasqua lleugera i sana?

35 min

Temps

8 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

5 / 5 (1 votes)

Valoració

Borges - Mona de Pasqua

Sí, es possible! No se’ns acut una alternativa millor, lleugera i saludable, per celebrar la Pasqua. Ah, i molt original! Conquerirà tant a grans com a petits.

Ingredients

  • 1 base de pasta brisa
  • 200 g de formatge crema
  • 4 cullerades de beguda d’ametlla Borges
  • 1 culleradeta d’essència de vainilla
  • 4 dàtils sense pinyol
  • Fruites per a decorar (selecció al gust i segons la temporada): orellanes, kiwi, llavors de magrana, gerds, mandarines, nabius, mango, festucs o avellanes

Beguda d’ametlla

Orellanes de temporada

Festucs

Avellana D.O. Reus Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

    Retalla la pasta brisa en forma d’ou i posa-la al forn el temps que indiqui el paquet. Quan sigui daurada, treu-la i deixa-la refredar.

  2. Pas 2

    Tritura els següents ingredients amb un robot de cuina, fins que quedi una massa homogènia: formatge crema, beguda d’ametlla, essència de vainilla i dàtils (que endolciran la mona d’una manera natural i saludable). Unta la pasta brisa amb una capa fina d’aquesta preparació.

  3. Pas 3

    Decora la mona alternant línies de fruites.

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later