Receptes

Xai al forn

45 min

Temps

4 persones

Racions

FÀCIL

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Xai al forn

Gaudeix d’un xai al forn perfecte per a un sopar amb amics o un àpat familiar durant aquestes festes.

Ingredients

  • Una espatlla de xai d’uns 500 g
  • 6 patates
  • 100 ml de vi blanc
  • 80 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • Un pessic de romaní fresc
  • Sal i pebre
  • 100 g de nous i ametlles amb closca Borges Pizarro

Oli verge extra

Nou amb closca Pizarro

Ametlla marcona Pizarro

Pas a pas

  1. Pas 1

  2. Pas 2

    En una safata per al forn, posa-hi les patates pelades i tallades a rodanxes. Ruixa-les amb una part de la mescla anterior. 

  3. Pas 3

    Al damunt, posa-hi el xai i ruixa’l amb la resta de la mescla d’oli i nous, fins que quedi ben cobert. 

  4. Pas 4

    Cou-lo al forn a 220 ºC durant uns 20 minuts. 

     

  5. Pas 5

    Obre el forn, aboca-hi el vi i cou-lo 15 minuts més. 

  6. Pas 6

    Tomba el xai i cuinal 30 minuts més, fins que sigui tendre. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later