Ofega la ceba, picada ben fina, en una paella fonda amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra. Quan sigui daurada, afegeix-hi la pastanaga tallada a daus petits i salpebre-la.
Receptes
Croquetes veganes
Ingredients
- 1 ceba
- 1 pastanaga gran
- 250 g de tofu fresc
- 80 g d’ametlles picades ben fines Borges Pizarro
- 85 g de farina
- 1 litre de beguda d’ametlla Borges Natura
- Un pessic de nou moscada
- 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
- 100 g de pa ratllat
- Sal i pebre
Pas a pas
-
Pas 1
-
Pas 2
Pica el tofu i afegeix-l’hi juntament amb les ametlles. Cuina-ho tot durant uns minuts. Després incorpora-hi la farina i segueix cuinant-ho sense parar de remenar.
-
Pas 3
Un cop la farina sigui cuita, aboca-hi a poc a poc la beguda d’ ametlla (si és tèbia, millor) i ves remenant. Quan la massa adquireixi la consistència desitjada, tira-hi un pessic de nou moscada.
-
Pas 4
Deixa refredar la massa a la nevera durant unes hores (d’un dia per l’altre, si pot ser). Passat aquest temps, dona forma a les croquetes, arrebossa–les amb pa ratllat i fregeix-les en oli d’oliva verge extra abundant.