Receptes

Croquetes veganes

60 min

Temps

4 persones

Racions

EASY

Dificultat

0 / 5 (0 votes)

Valoració

Croquetas veganas

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 pastanaga gran
  • 250 g de tofu fresc
  • 80 g d’ametlles picades ben fines Borges Pizarro
  • 85 g de farina
  • 1 litre de beguda d’ametlla Borges Natura
  • Un pessic de nou moscada
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra Borges
  • 100 g de pa ratllat
  • Sal i pebre

Oli verge extra

Ametlla marcona Pizarro

Beguda d’ametlla

Pas a pas

  1. Pas 1

    Ofega la ceba, picada ben fina, en una paella fonda amb un bon raig doli doliva verge extra. Quan sigui daurada, afegeix-hi la pastanaga tallada a daus petits i salpebre-la. 

  2. Pas 2

    Pica el tofu i afegeix-l’hi juntament amb les ametlles. Cuina-ho tot durant uns minuts. Després incorpora-hi la farina i segueix cuinant-ho sense parar de remenar. 

  3. Pas 3

    Un cop la farina sigui cuita, aboca-hi a poc a poc la beguda d ametlla (si és tèbia, millor) i ves remenant. Quan la massa adquireixi la consistència desitjada, tira-hi un pessic de nou moscada. 

  4. Pas 4

    Deixa refredar la massa a la nevera durant unes hores (dun dia per l’altre, si pot ser). Passat aquest temps, dona forma a les croquetes, arrebossales amb pa ratllat i fregeix-les en oli doliva verge extra abundant. 

No hi ha res millor que tenir la recepta a la cuina per a començar!

És necessari inciar la secció

o amb la teva adreça de correu electrònic

There has ben an error please try again later