Rentar bé els enciams i posar-les cobrint la base del plat. Col·locar per fora del plat les làmines de taronja.
Recipes
Amanida de festucs i taronja

Ingredients
- 200gr d'enciams variats
- Taronges tallades en làmines fines
- 50gr de Festucs Borges
Per a la salsa:
- 3 cullerades soperas de suc de taronja
- 1 cullerada sopera de suc de llimona
- 1 cullerada sopera de mel
- 2 cullerades soperas d'Oli d'Oliva Verge Extra Borges
Step by step
-
Step 1
-
Step 2
Peleu els festucs i picar-los sense moldre’ls (que quedin trossos grans).
-
Step 3
Col·locar les làmines de taronja restants en quadrets i els festucs picats al centre.
-
Step 4
Regar l’amanida amb la salsa (*) abans de servir.
(*) 3 cullerades soperes de suc de taronja, 2 d’oli, 1 de suc de llimona i 1 de mel. Muntar amb les varilles d’un batedor.